Tablete noi pentru elevii școlii noastre

Ne dorim foarte mult și avem mari speranțe că ne vom revedea față în față începând cu anul școlar următor.

În orice caz, toți elevii școlii noastre vor fi pregătiți pentru toate scenariile posibile. Tehnologia este și va rămâne prietena elevilor Școlii Gimnaziale Giarmata.

Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Giarmata!

„Școala Altfel” la Școala Giarmata

„Școala Altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari/elevilor. Anul acesta, profesorii Școlii Gimnaziale Giarmata, Școlii Primare Cerneteaz, Grădiniței PP Giarmata și Grădiniței Cerneteaz au organizat activități diverse pentru elevi în decursul celor cinci zile „altfel”. Mai jos puteți vizualiza programul activităților precum și o serie de imagini care cuprind esența „săptămânii altfel”: elevi care învață practic, socializează, se distrează.
Citește în continuare“„Școala Altfel” la Școala Giarmata”

Ziua Mamei 2018

10.03.2018 – Elevi ai Școlii Gimnaziale Giarmata, coordonați de doamnele profesoare Valentina Tomița și Luminița Safta, ne-au încântat printr-un spectacol dedicat din suflet mamelor și femeilor din viața lor. Mulțumim tuturor pentru implicare!

Ziua Porților Deschise 2018

În data de 1 martie 2018, pe o vreme care nu amintea deloc de primăvară, cei mai mari preșcolari împreună cu elevii școlii noastre din ciclul primar ne-au amintit, cu ocazia Zilei Porților Deschise, că soarele se află în fiecare copil și că educația nu e condiționată de vârstă. Le mulțumim “piticilor” pentru participare și îi așteptăm cu drag în băncile școlii noastre!

Eternul eminescian

19 ianuarie 2018 – Elevii claselor a VI-a A și a VI-a B au luat parte, coordonați de doamnele profesoare Ana Ciuturoianu și Mirela Popescu, la cea de-a III-a ediție a concursului de creație literară Eternul eminescian, unde au obținut rezultate notabile. Felicitări copiilor și doamnelor profesoare!

 

Colindăm și dăruim

21.12.2017 – Elevii clasei a VII-a A au colindat și au oferit daruri doamnelor și domnilor îngrijiți cu devotament de personalul centrului de îngrijire a persoanelor vârstnice Casa Fabian din Timișoara

Ziua TvrTM

23.11.2017 – Clasa a VIII-a B a vizitat sediul TVR Timișoara

Fotbal

  • 07.12.2017 – Turneul „Cupa Satelor Vecine” organizat de Asociația Sportivă Școlară Giarmata. Echipele participante au fost: Școala Gimnazială Dumbrăvița (locul I), Școala Gimnazială Giarmata(locul II) și Școala Gimnazială Pișchia (locul III)


  • Olimpiada Gimnaziilor 2017, faza zonală, LOCUL III