Rezultate și Anunț Contestații EN VIII 2024

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2024

În perioada 11- 12 iulie 2024, în intervalul 9:00-14:00, la sediul Școlii Gimnaziale Giarmata, se are loc depunerea cererilor prin care se solicită vizualizarea lucrărilor elevilor de la E.N. 2024.

DE REȚINUT!

  • Depunerea cererilor se face de către elev DOAR ÎNSOȚIT DE PĂRINTE / REPREZENTANT LEGAL.

Vizualizarea lucrărilor se va face în perioada 16-17 iulie 2024 conform planificării Comisiei județene de organizare a evaluării naționale care va afișa la avizierul inspectoratului școlar și al unităților de învățământ – centre de examen, graficul de vizualizare a lucrărilor, care cuprinde: perioada, intervalul orar zilnic și locul în care se vizualizează lucrările. 

Cerere vizualizare lucrări


În conformitate cu art. 11 din OME nr. 6155 / 2023 și a Calendarului de desfășurare EN VIII 2024, preluarea contestațiilor se va efectua fizic (în centrul de examen) și online, în 3 iulie 2024, între orele 16:00 – 19:00, și în data de 4 iulie 2024, între orele 08:00 – 12:00.
Condiții care trebuie respectate în cazul depunerii contestației la sediul centrului de examen:

  1. Obligația părinților / reprezentanților legali de a prezenta certificatul de naștere sau cartea de identitate a candidatului în momentul depunerii contestației.
  2. Pentru fiecare probă contestată se utilizează câte un formular tipizat de depunere a contestației, care este semnat de candidatul minor și, obligatoriu, de către părintele / reprezentantul legal.
  3. Contestațiile sunt înregistrate în unitatea de învățământ.
    Condiții care trebuie respectate în cazul depunerii contestației online:
  4. Pe adresa de e-mail secretariat@edugiarmata.ro vor fi transmite următoarele documente în format scanat: pentru fiecare probă contestată. câte un formular tipizat de depunere a contestației (model postat pe site-ul unității de învățământ – https://www.scoalagiarmata.ro/), care este semnat de candidatul minor și, obligatoriu, de către părintele / reprezentantul legal + copia CI / certificat de naștere al candidatului;
  5. Contestațiile trimise pe e-mail VOR FI CONFIRMATE telefonic prin apel la 0256369110;
  6. Contestațiile sunt înregistrate în unitatea de învățământ, solicitantul va apela unitatea de învățământ, iar apoi va primi pe e-mail numărul de înregistrare al contestației.