Evaluare Națională 2023

ANUNȚ privitor la preluarea contestațiilor pentru Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a 2023

          În conformitate cu art. 11 din OME nr. 5241 / 2022 și a Calendarului de desfășurare EN VIII 2023, preluarea contestațiilor se va efectua fizic (în centrul de examen) și online, în 28 iunie 2023, între orele 16:00 – 19:00, și în data de 29 iunie 2023, între orele 08:00 – 12:00.

Condiții care trebuie respectate în cazul depunerii contestației la sediul centrului de examen:

  1. Obligația părinților / reprezentanților legali de a prezenta certificatul de naștere sau cartea de identitate a candidatului în momentul depunerii contestației.
  2. Pentru fiecare probă contestată se utilizează câte un formular tipizat de depunere a contestației, care este semnat de candidatul minor și, obligatoriu, de către părintele / reprezentantul legal.
  3. Contestațiile sunt înregistrate în unitatea de învățământ.

Condiții care trebuie respectate în cazul depunerii contestației online:

  1. Pe adresa de e-mail secretariat@edugiarmata.ro vor fi transmite următoarele documente în format scanat: pentru fiecare probă contestată. câte un formular tipizat de depunere a contestației (model postat pe site-ul unității de învățământ – https://www.scoalagiarmata.ro/), care este semnat de candidatul minor și, obligatoriu, de către părintele / reprezentantul legal + copia CI / certificat de naștere al candidatului;
  2. Contestațiile trimise pe e-mail VOR FI CONFIRMATE de către solicitant telefonic prin apel la 0256369110;
  3. Contestațiile sunt înregistrate în unitatea de învățământ, solicitantul va apela unitatea de învățământ, iar apoi va primi pe e-mail numărul de înregistrare al contestației.